Het was wel maar met 1.4 punten (iets meer dan 0,07 procent) maar dat ligt dan weer in de lijn van de huidige beursomgeving waarbij de indexen heel geleidelijk aan naar boven klauteren met bijna geen volatiliteit.

Om toch wat beweging in de markten te krijgen is er bijna een computerfout nodig . En die kregen we gisteren doordat het ISM cijfer verkeerd werd afgerond en daarna een paar keer werd herzien. Maar je moet dit al echt weten met de juiste timing en al om er maar iets op de grafiek van terug te vinden.

Op de financiële markten valt vandaag weinig of niets te beleven, ook de Amerikaanse beurzen blijven vandaag dicht bij het slotniveau van gisteren. Op de valutamarkten verzwakt de dollar enigszins, terwijl zowel de goud- als de olieprijs dicht bij huis blijven.

Het was wel maar met 1.4 punten (iets meer dan 0,07 procent) maar dat ligt dan weer in de lijn van de huidige beursomgeving waarbij de indexen heel geleidelijk aan naar boven klauteren met bijna geen volatiliteit. Om toch wat beweging in de markten te krijgen is er bijna een computerfout nodig . En die kregen we gisteren doordat het ISM cijfer verkeerd werd afgerond en daarna een paar keer werd herzien. Maar je moet dit al echt weten met de juiste timing en al om er maar iets op de grafiek van terug te vinden. Op de financiële markten valt vandaag weinig of niets te beleven, ook de Amerikaanse beurzen blijven vandaag dicht bij het slotniveau van gisteren. Op de valutamarkten verzwakt de dollar enigszins, terwijl zowel de goud- als de olieprijs dicht bij huis blijven.