Op de valutamarkten zakt de euro steeds verder weg, inmiddels is de kaap van 1,2750 euro in het vizier gekomen. Niet alleen Cyprus is namelijk een bron van zorgen, ook in Italië laat de politieke situatie zwaar te wensen over. Het ziet er niet naar uit dat er een regering kan worden gevormd.

Dat betekent dat de Italianen opnieuw naar de stembus zullen moeten gaan, waardoor de chaos alleen maar groter kan worden. Momenteel wachten de beleggers over meer details over wat de Cypriotische bankklanten zullen moeten inleveren. Die details zouden later vandaag bekendgemaakt worden.

Op de valutamarkten zakt de euro steeds verder weg, inmiddels is de kaap van 1,2750 euro in het vizier gekomen. Niet alleen Cyprus is namelijk een bron van zorgen, ook in Italië laat de politieke situatie zwaar te wensen over. Het ziet er niet naar uit dat er een regering kan worden gevormd. Dat betekent dat de Italianen opnieuw naar de stembus zullen moeten gaan, waardoor de chaos alleen maar groter kan worden. Momenteel wachten de beleggers over meer details over wat de Cypriotische bankklanten zullen moeten inleveren. Die details zouden later vandaag bekendgemaakt worden.