De Britten bevinden zich momenteel in een weinig benijdenswaardige positie, hun land wordt geconfronteerd met stagflatie en met een negatieve groei van het BBP.

Dat vertaalt zich in een toenemend wantrouwen tegenover het pond, dat op de valutamarkten zwaar onder druk staat.

Schiff is van mening dat Washington goed in de gaten moet houden wat er in Londen gebeurt, want de Britse evolutie geeft een voorproefje van wat de Amerikaanse economie later te wachten staat. Ook de VS stevenen regelrecht op stagflatie af en die zal niet eens zo heel lang op zich laten wachten.

De Britten bevinden zich momenteel in een weinig benijdenswaardige positie, hun land wordt geconfronteerd met stagflatie en met een negatieve groei van het BBP. Dat vertaalt zich in een toenemend wantrouwen tegenover het pond, dat op de valutamarkten zwaar onder druk staat. Schiff is van mening dat Washington goed in de gaten moet houden wat er in Londen gebeurt, want de Britse evolutie geeft een voorproefje van wat de Amerikaanse economie later te wachten staat. Ook de VS stevenen regelrecht op stagflatie af en die zal niet eens zo heel lang op zich laten wachten.