Inmiddels hebben zich ook op de oliemarkt onwaarschijnlijke fluctuaties voorgedaan. De prijs voor Amerikaanse ruwe olie, de zogenaamde West Texas Intermediate, is vorige week zonder duidelijke redenn teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen zeven maanden.

Op hetzelfde moment hield de prijs voor een vat Brent stand in de buurt van 110 dollar. Daarmee is de spread tussen beide olievariëiteiten opgelopen tot 15 dollar per vat. Of er een band is met de schaalolieboom in de Verenigde Staten is vooralsnog onduidelijk.

Inmiddels hebben zich ook op de oliemarkt onwaarschijnlijke fluctuaties voorgedaan. De prijs voor Amerikaanse ruwe olie, de zogenaamde West Texas Intermediate, is vorige week zonder duidelijke redenn teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen zeven maanden. Op hetzelfde moment hield de prijs voor een vat Brent stand in de buurt van 110 dollar. Daarmee is de spread tussen beide olievariëiteiten opgelopen tot 15 dollar per vat. Of er een band is met de schaalolieboom in de Verenigde Staten is vooralsnog onduidelijk.