Het verlies voor de belangrijkste indices bedraagt ongeveer een half procent. De Griekse ASE Composite Index is opnieuw zwak gestemd, met een verlies van ruim 3% voor deze index. National Bank of Greece moet meer dan 4% prijsgeven.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot zowat driekwart procent. De index zakt weg richting 2650.

De banken doen het vrij goed, maar Fortis moet terrein prijsgeven. Het is opvallend dat ook de vastgoedsector zwak gestemd is op de Brusselse beurs.

Het verlies voor de belangrijkste indices bedraagt ongeveer een half procent. De Griekse ASE Composite Index is opnieuw zwak gestemd, met een verlies van ruim 3% voor deze index. National Bank of Greece moet meer dan 4% prijsgeven. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot zowat driekwart procent. De index zakt weg richting 2650. De banken doen het vrij goed, maar Fortis moet terrein prijsgeven. Het is opvallend dat ook de vastgoedsector zwak gestemd is op de Brusselse beurs.