Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern.

Voor vandaag vermelden we de cijfers van American Water Works, Washington Post en Cobra Electronics. Blikvanger zijn echter de cijfers van JC Penney en Newton Mining.

In Europa hadden we vorige week al enkele topdagen wat bedrijfsresultaten betreft. Deze week kwamen nog veel bedrijven met cijfers, waarbij vrijdag traditioneel als een rustige dag geldt.

Onder andere BASF, Telefonica en Accell komen rapporteren. In eigen land kijken we uit naar de cijfers van CFE en Bekaert.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van American Water Works, Washington Post en Cobra Electronics. Blikvanger zijn echter de cijfers van JC Penney en Newton Mining. In Europa hadden we vorige week al enkele topdagen wat bedrijfsresultaten betreft. Deze week kwamen nog veel bedrijven met cijfers, waarbij vrijdag traditioneel als een rustige dag geldt. Onder andere BASF, Telefonica en Accell komen rapporteren. In eigen land kijken we uit naar de cijfers van CFE en Bekaert.