De bekende analist Sebastien Galy waarschuwt voor dreigend gevaar, hoewel hij toegeeft dat het niet altijd even makkelijk is om zeepbellen als dusdanig te herkennen. Bovendie dreigt de vorming van deze zeepbellen zich nog te versnellen zodra als ze als dusdanig worden herkend.

Een aantal fondsbeheerders kunnen het zich namelijk niet profiteren om de trein te missen en zullen alsnog proberen om op één van de wagonnetjes te springen.

Het is echter buitengewoon moeilijk om te bepalen wanneer de zeepbel ontploft, zodat veel beleggers zich uiteindelijk toch de vingers verbranden.

De bekende analist Sebastien Galy waarschuwt voor dreigend gevaar, hoewel hij toegeeft dat het niet altijd even makkelijk is om zeepbellen als dusdanig te herkennen. Bovendie dreigt de vorming van deze zeepbellen zich nog te versnellen zodra als ze als dusdanig worden herkend. Een aantal fondsbeheerders kunnen het zich namelijk niet profiteren om de trein te missen en zullen alsnog proberen om op één van de wagonnetjes te springen. Het is echter buitengewoon moeilijk om te bepalen wanneer de zeepbel ontploft, zodat veel beleggers zich uiteindelijk toch de vingers verbranden.