Als we Jim Rogers mogen geloven, is dat inderdaad het geval. De regeringen zouden namelijk kunnen overwegen om in plaats van het geld op onze bankrekeningen dat voor onze pensioenen aan te slaan. Wie gelooft dat zoiets onmogelijk is, moet volgens Rogers maar eens naar het verleden kijken.

Ook Polen heeft ooit de pensioenen aangeslagen om de schulden af te betalen. Daarmee is een precedent geschapen waarvan de procedure de afgelopen maanden intens werd bestudeerd. De kans bestaat dat de vrees van Jim Rogers op een bepaalde dag bewaarheid zal worden.

Als we Jim Rogers mogen geloven, is dat inderdaad het geval. De regeringen zouden namelijk kunnen overwegen om in plaats van het geld op onze bankrekeningen dat voor onze pensioenen aan te slaan. Wie gelooft dat zoiets onmogelijk is, moet volgens Rogers maar eens naar het verleden kijken. Ook Polen heeft ooit de pensioenen aangeslagen om de schulden af te betalen. Daarmee is een precedent geschapen waarvan de procedure de afgelopen maanden intens werd bestudeerd. De kans bestaat dat de vrees van Jim Rogers op een bepaalde dag bewaarheid zal worden.