Bij de grote lenteveiling van Sotheby's van impressionistische en moderne kunst werden 21 van de 71 aangeboden werken niet verkocht, wat betekent dat niemand bereid was om de laagste richtprijs voor deze werken te bieden. Het falen van deze veiling kreeg onder andere aandacht in de New York Times.

De krant wees er op dat ook de veiling bij Christie's niet bepaald een denderend succes was gebleken. Wel opvallend was dat de kopers vaak van Aziatische herkomst was. Vooral Chinezen bleken op zoek naar een alternatief voor het hoog gewaardeerde Chinese vastgoed.

Bij de grote lenteveiling van Sotheby's van impressionistische en moderne kunst werden 21 van de 71 aangeboden werken niet verkocht, wat betekent dat niemand bereid was om de laagste richtprijs voor deze werken te bieden. Het falen van deze veiling kreeg onder andere aandacht in de New York Times. De krant wees er op dat ook de veiling bij Christie's niet bepaald een denderend succes was gebleken. Wel opvallend was dat de kopers vaak van Aziatische herkomst was. Vooral Chinezen bleken op zoek naar een alternatief voor het hoog gewaardeerde Chinese vastgoed.