Mark Konyn, Chief Executive Officer bij Cathay Conning Asset Management, merkt op dat de verhandelde volumes op de meeste beurzen in de region beduidend lager liggen dan de niveaus die we tijdens de eerste maanden van dit jaar hebben gezien.

Een derde minder omzet op beurs van Hong Kong

De verhandelde volumes op de beurs van Hong Kong in de maanden juni en juli bedroegen nog gemiddeld 44 miljoen Hong Kong dollar per dag, waar dat 63,21 miljard Hong Kong dollar tijdens de drie eerste maanden van dit jaar was. Er is dus sprake van een daling met ongeveer 30%.

Dezelfde trend is ook merkbaar op de andere beurzen in de regio. Volgens Konyn zijn ook de bedrijfsresultaten onder de verwachtingen gebleven, wat zou kunnen betekenen dat de beurskoersen gaan corrigeren zodra de verhandelde volumes weer toenemen.

Mark Konyn, Chief Executive Officer bij Cathay Conning Asset Management, merkt op dat de verhandelde volumes op de meeste beurzen in de region beduidend lager liggen dan de niveaus die we tijdens de eerste maanden van dit jaar hebben gezien. Een derde minder omzet op beurs van Hong KongDe verhandelde volumes op de beurs van Hong Kong in de maanden juni en juli bedroegen nog gemiddeld 44 miljoen Hong Kong dollar per dag, waar dat 63,21 miljard Hong Kong dollar tijdens de drie eerste maanden van dit jaar was. Er is dus sprake van een daling met ongeveer 30%. Dezelfde trend is ook merkbaar op de andere beurzen in de regio. Volgens Konyn zijn ook de bedrijfsresultaten onder de verwachtingen gebleven, wat zou kunnen betekenen dat de beurskoersen gaan corrigeren zodra de verhandelde volumes weer toenemen.