Voor het eerst in de geschiedenis is een meerderheid van de Amerikanen die zich met voedingszegels in leven moet houden niet bejaard maar wel mensen in hun actieve jaren. Algemeen wordt verwacht dat het probleem van de dakloosheid in het land alleen nog maar zal toenemen.

In een stad als New York alleen al wordt het aantal daklozen op 65.000 geschat. Ook in andere grote steden leven tienduizenden mensen op straat. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd alvorens ook de straten bevolkt worden door steeds meer daklozen, we zien die trouwens nu al steeds vaker in het straatbeeld opduiken.

Voor het eerst in de geschiedenis is een meerderheid van de Amerikanen die zich met voedingszegels in leven moet houden niet bejaard maar wel mensen in hun actieve jaren. Algemeen wordt verwacht dat het probleem van de dakloosheid in het land alleen nog maar zal toenemen. In een stad als New York alleen al wordt het aantal daklozen op 65.000 geschat. Ook in andere grote steden leven tienduizenden mensen op straat. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd alvorens ook de straten bevolkt worden door steeds meer daklozen, we zien die trouwens nu al steeds vaker in het straatbeeld opduiken.