Bij Goldman Sachs gaf Chief Equity Strategist Helen Zhu al een positief advies voor de Chinese beurs, zij verwacht dat de MSCI China Index op het einde van dit jaar ongeveer 8% boven de huidige niveaus zal staan. Bovendien is er ruimte voor een verrassing in positieve zin.

Eurasia President Ian Bremmer en Head of Research David Gordon van dezelfde broker geven eveneens een koopadvies voor de Chinese beurs.

Gisteren heeft zich daar ook Morgan Stanley bij aangesloten, evenals Marc Faber. Laatstgenoemde adviseert om aandelen uit achtergebleven beurzen als de Chinese, de Vietnamese en de Oekraïense te kopen.

Bij Goldman Sachs gaf Chief Equity Strategist Helen Zhu al een positief advies voor de Chinese beurs, zij verwacht dat de MSCI China Index op het einde van dit jaar ongeveer 8% boven de huidige niveaus zal staan. Bovendien is er ruimte voor een verrassing in positieve zin. Eurasia President Ian Bremmer en Head of Research David Gordon van dezelfde broker geven eveneens een koopadvies voor de Chinese beurs. Gisteren heeft zich daar ook Morgan Stanley bij aangesloten, evenals Marc Faber. Laatstgenoemde adviseert om aandelen uit achtergebleven beurzen als de Chinese, de Vietnamese en de Oekraïense te kopen.