Vanmiddag maakte zakenbank Morgan Stanley de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en evenmin als de andere grootbanken kon MS de beleggers met de cijfers plezieren. De winst per aandeel kwam nochtans met 0,61 USD ruim 4 dollarcent boven de verwachtingen van de analisten uit.

Ook de omzet was beter dan verwacht, die bedroeg 8,475 dollar waar maar op 8,35 dollar was gerekend. Mogelijk wegen de vooruitzichten op de koers van het aandeel, want die koers noteert lichtjes onder het slotniveau van gisteren. Eerder konden ook de andere bankaandelen met de kwartaalcijfers niet of nauwelijks bekoren.

Vanmiddag maakte zakenbank Morgan Stanley de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en evenmin als de andere grootbanken kon MS de beleggers met de cijfers plezieren. De winst per aandeel kwam nochtans met 0,61 USD ruim 4 dollarcent boven de verwachtingen van de analisten uit. Ook de omzet was beter dan verwacht, die bedroeg 8,475 dollar waar maar op 8,35 dollar was gerekend. Mogelijk wegen de vooruitzichten op de koers van het aandeel, want die koers noteert lichtjes onder het slotniveau van gisteren. Eerder konden ook de andere bankaandelen met de kwartaalcijfers niet of nauwelijks bekoren.