Ook kunst, diamanten en luxegoederen bevinden zich volgens Faber in een zeepbel. In de sector van de luxegoederen zijn de kosten sterk gestegen en is de concurrentie toegenomen. Op het eerste gezicht lijkt er nog geen gevaar in de lucht te hangen, maar de smaken in deze sector kunnen snel veranderen.

De voorkeur van Faber gaat momenteel uit naar Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar, maar hij heeft ook voldoende goud in portefeuille. Daarnaast staan Europese aandelen op zijn verlanglijstje, met een voorkeur voor Zwitserse blue chips en voor sectoren als telecom en utilities.

Ook kunst, diamanten en luxegoederen bevinden zich volgens Faber in een zeepbel. In de sector van de luxegoederen zijn de kosten sterk gestegen en is de concurrentie toegenomen. Op het eerste gezicht lijkt er nog geen gevaar in de lucht te hangen, maar de smaken in deze sector kunnen snel veranderen. De voorkeur van Faber gaat momenteel uit naar Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar, maar hij heeft ook voldoende goud in portefeuille. Daarnaast staan Europese aandelen op zijn verlanglijstje, met een voorkeur voor Zwitserse blue chips en voor sectoren als telecom en utilities.