Ook Jim Cramer schreeuwt dus de goudprijs naar omhoog. Gisteren kreeg hij in de Verenigde Staten tijdens het tv-programma Stop Trading! nog maar eens de kans om al zijn duivels te ontbinden.

'The big story in this market' is volgens "Mad Money" (de bijnaam van Cramer) nog steeds goud en daar zal op korte termijn geen verandering in komen. En passant kreeg obligaties er nog eens van langs.

Die zijn volgens Cramer een "sucker play". Bovendien is hij enthousiast over de depreciatie van de dollarkoers. Hij verwacht dat de dollar gaat uitbodemen in het vierde kwartaal, waarna het uitkijken is wat de 'greenback' in 2011 gaat doen.

Ook Jim Cramer schreeuwt dus de goudprijs naar omhoog. Gisteren kreeg hij in de Verenigde Staten tijdens het tv-programma Stop Trading! nog maar eens de kans om al zijn duivels te ontbinden. 'The big story in this market' is volgens "Mad Money" (de bijnaam van Cramer) nog steeds goud en daar zal op korte termijn geen verandering in komen. En passant kreeg obligaties er nog eens van langs. Die zijn volgens Cramer een "sucker play". Bovendien is hij enthousiast over de depreciatie van de dollarkoers. Hij verwacht dat de dollar gaat uitbodemen in het vierde kwartaal, waarna het uitkijken is wat de 'greenback' in 2011 gaat doen.