G20 zal alles in het werk stellen om de eurozone te redden, maar hoe dat zal gebeuren is allesbehalve duidelijk.

Inmiddels blijft de eurocrisis gewoon voortwoekeren, met rendementen op staatsobligaties die alsmaar oplopen. In Los Cabos vroeg Italië om meer Europese overheidsobligaties in te kopen, kwestie van zo de rendementen te kunnen drukken.

Het is echter de vraag of de Bundesbank daar oren naar zal hebben. Inmiddels stevenen de Europese beurzen op een stabiele tot iets lagere opening af.

BinckBank blijft eigen aandelen inkopen

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 11 juni tot en met 15 juni 43.362 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,3035.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

De uitvoering van het aandeleninkoopprogramma is door BinckBank uitbesteed aan ING en is in volledige overeenstemming met de Safe Harbor Regulation van EU regelgeving 2273/2003.

ING zal zelfstandig en zonder inmenging van BinckBank handelen.

Indien aan de orde, maakt BinckBank wekelijks op vrijdag na sluiting van NYSE Euronext bekend hoeveel aandelen er zijn ingekocht.

G20 zal alles in het werk stellen om de eurozone te redden, maar hoe dat zal gebeuren is allesbehalve duidelijk. Inmiddels blijft de eurocrisis gewoon voortwoekeren, met rendementen op staatsobligaties die alsmaar oplopen. In Los Cabos vroeg Italië om meer Europese overheidsobligaties in te kopen, kwestie van zo de rendementen te kunnen drukken. Het is echter de vraag of de Bundesbank daar oren naar zal hebben. Inmiddels stevenen de Europese beurzen op een stabiele tot iets lagere opening af.BinckBank blijft eigen aandelen inkopen In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 11 juni tot en met 15 juni 43.362 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,3035. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door. De uitvoering van het aandeleninkoopprogramma is door BinckBank uitbesteed aan ING en is in volledige overeenstemming met de Safe Harbor Regulation van EU regelgeving 2273/2003. ING zal zelfstandig en zonder inmenging van BinckBank handelen. Indien aan de orde, maakt BinckBank wekelijks op vrijdag na sluiting van NYSE Euronext bekend hoeveel aandelen er zijn ingekocht.