De Spaanse werkloosheid bedroeg in november 26,60%, waardoor Spanje voor het eerst de Griekse werkloosheidsgraad overtreft. De jeugdwerkloosheid in de eurozone als geheel kwam uit het recordniveau van 24,40%, met een uitschieter van 37,10% voor Italië.

Dat is het hoogste percentage voor dit land sinds vanaf 1992 statistieken werden bijgehouden. De Duitse werkloosheidsgraad bleef weliswaar stabiel, maar op een aantal andere vlakken scoorde de Duitse economie minder goed. Onder andere de cijfers over de import en de export vielen tegen.

De Spaanse werkloosheid bedroeg in november 26,60%, waardoor Spanje voor het eerst de Griekse werkloosheidsgraad overtreft. De jeugdwerkloosheid in de eurozone als geheel kwam uit het recordniveau van 24,40%, met een uitschieter van 37,10% voor Italië. Dat is het hoogste percentage voor dit land sinds vanaf 1992 statistieken werden bijgehouden. De Duitse werkloosheidsgraad bleef weliswaar stabiel, maar op een aantal andere vlakken scoorde de Duitse economie minder goed. Onder andere de cijfers over de import en de export vielen tegen.