Een voorbeeld waar recent veel om te doen was, was dat van de McDonald's medewerkers die te weinig verdienen om in het eigen fastfoodrestaurant te kunnen eten. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn het ook in de Verenigde Staten alleen nog zotten die werken.

Blijkt namelijk dat een deel van de meer dan 90 miljoen Amerikanen die van de sociale zekerheid genieten zich perfect thuisvoelen in dat vangnet. De Amerikaanse overheid wordt steeds guller met uitkeringen aller hand, wat vooral te maken heeft met de vrees voor sociale onrust.

Een voorbeeld waar recent veel om te doen was, was dat van de McDonald's medewerkers die te weinig verdienen om in het eigen fastfoodrestaurant te kunnen eten. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn het ook in de Verenigde Staten alleen nog zotten die werken. Blijkt namelijk dat een deel van de meer dan 90 miljoen Amerikanen die van de sociale zekerheid genieten zich perfect thuisvoelen in dat vangnet. De Amerikaanse overheid wordt steeds guller met uitkeringen aller hand, wat vooral te maken heeft met de vrees voor sociale onrust.