Dat is veel meer dan tijdens de grote crisis in het oostelijk deel van Azië in 2008. Wanneer er een grote crisis uitbreekt, kan de schade nog veel groter zijn. Maar de belangrijkste dreiging gaat volgens Jaime Caruana, hoofd van The Bank of International Settlements, ongetwijfeld uit van China.

Wanneer China, waar een boom zonder weerga in de financiële sector heeft plaatsgevonden, onderuit gaat, kan de daaropvolgende crisis zelfs bijzonder hevig worden. China is onvoldoende voorbereid om de schulden zonder pijngevoelen af te bouwen.

Dat is veel meer dan tijdens de grote crisis in het oostelijk deel van Azië in 2008. Wanneer er een grote crisis uitbreekt, kan de schade nog veel groter zijn. Maar de belangrijkste dreiging gaat volgens Jaime Caruana, hoofd van The Bank of International Settlements, ongetwijfeld uit van China. Wanneer China, waar een boom zonder weerga in de financiële sector heeft plaatsgevonden, onderuit gaat, kan de daaropvolgende crisis zelfs bijzonder hevig worden. China is onvoldoende voorbereid om de schulden zonder pijngevoelen af te bouwen.