Onderhuids blijven de beleggers nog steeds enigszins voorzichtig, het is nog altijd niet duidelijk wat het bloedbad bij het goud heeft veroorzaakt.

In de komende dagen komen nog heel wat belangrijke bedrijven rapporteren, vandaag was het onder andere de beurt aan zakenbank Goldman Sachs. Die kon met de resultaten niet echt overtuigen, want de koers noteert in reactie op de cijfers zowat 2% lager.

De winst per aandeel overtrof nochtans de verwachtingen van de analisten dit als gevolg van de sterke prestaties geleverde door de investment bank arm van Goldman Sachs. Ook de omzet over de eerste drie maanden van dit jaar kwam boven de verwachtingen van de analisten uit.

Onderhuids blijven de beleggers nog steeds enigszins voorzichtig, het is nog altijd niet duidelijk wat het bloedbad bij het goud heeft veroorzaakt. In de komende dagen komen nog heel wat belangrijke bedrijven rapporteren, vandaag was het onder andere de beurt aan zakenbank Goldman Sachs. Die kon met de resultaten niet echt overtuigen, want de koers noteert in reactie op de cijfers zowat 2% lager. De winst per aandeel overtrof nochtans de verwachtingen van de analisten dit als gevolg van de sterke prestaties geleverde door de investment bank arm van Goldman Sachs. Ook de omzet over de eerste drie maanden van dit jaar kwam boven de verwachtingen van de analisten uit.