Mogelijks belangrijker zijn de opmerkingen vorig weekend van Nani Beccalli, hoofd van General Electric International, het grootste industriële conglomeraat ter wereld.

Beccalli vertelde aan de Financial Times dat hij wereldwijd hoopgevende tekenen van economisch herstel ziet. Zo zijn er volgens hem tekenen van leven in de Amerikaanse en Europese detailhandelsverkopen en kunnen de Westerse banken opnieuw operationele winsten genereren.

'De eerste tekenen van hoop zijn er wat tot voor enkele maanden helemaal niet het geval was', aldus Beccalli, die zijn informatie vergaart via maandelijkse meetings met de verantwoordelijken van de landen waarin General Electric actief is.

Mogelijks belangrijker zijn de opmerkingen vorig weekend van Nani Beccalli, hoofd van General Electric International, het grootste industriële conglomeraat ter wereld.Beccalli vertelde aan de Financial Times dat hij wereldwijd hoopgevende tekenen van economisch herstel ziet. Zo zijn er volgens hem tekenen van leven in de Amerikaanse en Europese detailhandelsverkopen en kunnen de Westerse banken opnieuw operationele winsten genereren. 'De eerste tekenen van hoop zijn er wat tot voor enkele maanden helemaal niet het geval was', aldus Beccalli, die zijn informatie vergaart via maandelijkse meetings met de verantwoordelijken van de landen waarin General Electric actief is.