De omzet van de R&D divisie steeg naar een record van €31,5 miljoen. De BioFocus DPI divisie wist het verlies van 2007 in 2008 om te buigen naar een winst uit normale bedrijfsvoering van €3,4 miljoen.

Het netto verlies van de Groep verminderde met 33% tot €14,6 miljoen. Galapagos breidde haar R&D portfolio uit en bracht een aantal programma's dichter bij de kliniek.

De rapportering bij Galapagos onthulde volgens KBC Securities enkele interessante details. Pijnlijk is dat een biotechbedrijf in volle ontwikkeling 2 miljoen euro op CDO's moet afschrijven. KBC Securities blijft niettemin koper.

De omzet van de R&D divisie steeg naar een record van €31,5 miljoen. De BioFocus DPI divisie wist het verlies van 2007 in 2008 om te buigen naar een winst uit normale bedrijfsvoering van €3,4 miljoen. Het netto verlies van de Groep verminderde met 33% tot €14,6 miljoen. Galapagos breidde haar R&D portfolio uit en bracht een aantal programma's dichter bij de kliniek. De rapportering bij Galapagos onthulde volgens KBC Securities enkele interessante details. Pijnlijk is dat een biotechbedrijf in volle ontwikkeling 2 miljoen euro op CDO's moet afschrijven. KBC Securities blijft niettemin koper.