Eén van de symptomen van ADHD is dat iemand aan deze aandoening leidt maar moeilijk kan stilzitten.

David Nutt, die zichzelf professor in de neuropsycopharmacologie noemt, gelooft dat ook de financiële markten in een Ritaline-tempo leven.

Stilstand is meer dan ooit achteruitgang, de koersen moeten bewegen en dat liefst in een zo snel en zo sterk mogelijk tempo.

Volgens Nutt is het niet onmogelijk dat de forse koersbewegingen op de financiële markten recent werden veroorzaakt door Ritaline-gebruik.

Dit geneesmiddel heeft namelijk recent toegang gevonden tot de financiële markten, waar het deels de plaats van cocaïne heeft ingenomen.

Eén van de symptomen van ADHD is dat iemand aan deze aandoening leidt maar moeilijk kan stilzitten. David Nutt, die zichzelf professor in de neuropsycopharmacologie noemt, gelooft dat ook de financiële markten in een Ritaline-tempo leven. Stilstand is meer dan ooit achteruitgang, de koersen moeten bewegen en dat liefst in een zo snel en zo sterk mogelijk tempo. Volgens Nutt is het niet onmogelijk dat de forse koersbewegingen op de financiële markten recent werden veroorzaakt door Ritaline-gebruik. Dit geneesmiddel heeft namelijk recent toegang gevonden tot de financiële markten, waar het deels de plaats van cocaïne heeft ingenomen.