Ook de Financial Times adviseert nu de fysieke levering van goud, dit naar aanleiding van het mysterie rond het goud dat door de Duitse Bundesbank werd uitgeleend aan een aantal bevriende centrale banken en dat nog altijd niet opnieuw is opgedoken. Aan het huidige tempo zou het 60 jaar duren alvorens de Bundesbank al haar goud zal terugzien.

De analisten vermoeden dat er achter de schermen iets gebeurt wat het daglicht niet mag zien, maar iedereen heeft er het gissen naar over wat er juist is gebeurd. Zelfs op Bloomberg is er recent een artikel verschenen waarin melding werd gemaakt van de manipulatie van de goudprijs.

Ook de Financial Times adviseert nu de fysieke levering van goud, dit naar aanleiding van het mysterie rond het goud dat door de Duitse Bundesbank werd uitgeleend aan een aantal bevriende centrale banken en dat nog altijd niet opnieuw is opgedoken. Aan het huidige tempo zou het 60 jaar duren alvorens de Bundesbank al haar goud zal terugzien. De analisten vermoeden dat er achter de schermen iets gebeurt wat het daglicht niet mag zien, maar iedereen heeft er het gissen naar over wat er juist is gebeurd. Zelfs op Bloomberg is er recent een artikel verschenen waarin melding werd gemaakt van de manipulatie van de goudprijs.