De BEL 20 kreeg het nog wat harder te verduren en moest een verlies van 2,33% slikken. KBC was binnen de index de sterkste verliezer, maar ook de distributiesector kreeg het hard te verduren. Geen enkel BEL 20-aandeel slaagde er in om de sessie in de plus af te sluiten.

Ook de Europese rente vertoont een stijgende trend, zodat het tijdperk van de lage rentevoeten wel eens definitief achter de rug zou kunnen zijn. Ook de Belgische rente gaat naar omhoog en dat is natuurlijk geen goed nieuws voor de Belgische regering. De vraag is uiteraard hoe ver de rentestijging zal reiken.

De BEL 20 kreeg het nog wat harder te verduren en moest een verlies van 2,33% slikken. KBC was binnen de index de sterkste verliezer, maar ook de distributiesector kreeg het hard te verduren. Geen enkel BEL 20-aandeel slaagde er in om de sessie in de plus af te sluiten. Ook de Europese rente vertoont een stijgende trend, zodat het tijdperk van de lage rentevoeten wel eens definitief achter de rug zou kunnen zijn. Ook de Belgische rente gaat naar omhoog en dat is natuurlijk geen goed nieuws voor de Belgische regering. De vraag is uiteraard hoe ver de rentestijging zal reiken.