Professor Stefan Duchateau laat de Brusselse beurs niet noodzakelijk links liggen maar beperkt zich tot enkele waarden als UCB, Melexis, Kinepolis, Umicore en Lotus, maar hij wil vooral gediversifieerd beleggen in Europa en blijft een zwaar accent leggen op de VS.

De recente klim van een aantal kleinere Aziatische beurzen is hem zeker niet ontgaan maar Duchateau heeft hierop geanticipeerd door een geleidelijke vermindering van de onderwegingen in deze regio. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Stefan Duchateau laat de Brusselse beurs niet noodzakelijk links liggen maar beperkt zich tot enkele waarden als UCB, Melexis, Kinepolis, Umicore en Lotus, maar hij wil vooral gediversifieerd beleggen in Europa en blijft een zwaar accent leggen op de VS. De recente klim van een aantal kleinere Aziatische beurzen is hem zeker niet ontgaan maar Duchateau heeft hierop geanticipeerd door een geleidelijke vermindering van de onderwegingen in deze regio. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.