Netto rapporteerde het Zweedse netwerkenbedrijf een winst van SEK 1,8 mrd, tegenover SEK 2,6 mrd tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien. Per aandeel werd nog SEK 0,54 in plaats van SEK 0,83 verdiend.

In een toelichting op de cijfers stelde Ericsson dat het moeilijk blijft om te voorspellen hoe de operatoren in de huidige omstandigheden gaan ageren. Het bedrijf blijft inmiddels de kosten reduceren, er wordt nog steeds gerekend op een besparing op jaarbasis van SEK 10 mrd tijdens de tweede helft van 2010.

Netto rapporteerde het Zweedse netwerkenbedrijf een winst van SEK 1,8 mrd, tegenover SEK 2,6 mrd tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien. Per aandeel werd nog SEK 0,54 in plaats van SEK 0,83 verdiend. In een toelichting op de cijfers stelde Ericsson dat het moeilijk blijft om te voorspellen hoe de operatoren in de huidige omstandigheden gaan ageren. Het bedrijf blijft inmiddels de kosten reduceren, er wordt nog steeds gerekend op een besparing op jaarbasis van SEK 10 mrd tijdens de tweede helft van 2010.