Er zijn namelijk maar twee mogelijkheden om de huidige situatie op te lossen: het optrekken van de belastingen of het aanslaan van het spaargeld. Dat zou moeten kunnen gebeuren zonder gerechtelijke procedures zodat er in geval van nood snel en doeltreffend kan gehandeld worden.

The Telegraph maakt zich grote zorgen over de uitspraken van Cameron, de krant schreef dat de toelating voor HM Revenue and Customs om cash van de bankrekeningen af te halen een grote misrekening zou zijn. Blijkbaar beseffen de Britten zich ook nu stilaan wat hun boven het hoofd hangt. Hun spaargeld is namelijk niet langer veilig.

Er zijn namelijk maar twee mogelijkheden om de huidige situatie op te lossen: het optrekken van de belastingen of het aanslaan van het spaargeld. Dat zou moeten kunnen gebeuren zonder gerechtelijke procedures zodat er in geval van nood snel en doeltreffend kan gehandeld worden. The Telegraph maakt zich grote zorgen over de uitspraken van Cameron, de krant schreef dat de toelating voor HM Revenue and Customs om cash van de bankrekeningen af te halen een grote misrekening zou zijn. Blijkbaar beseffen de Britten zich ook nu stilaan wat hun boven het hoofd hangt. Hun spaargeld is namelijk niet langer veilig.