Maar Dexia is geen alleenstaand geval. Ook Commerzbank is getroffen door het bankroet van Detroit, zo gaf Chief Financial Officer Stephan Engels toe. Volgens Engels gaat het om een 'redelijk' bedrag, meer details kon of wou de Duitse bankier voorlopig niet geven.

Commerzbank heeft al provisies aangelegd om de verliezen te dekken. Als gevolg van de reductie van de omvang van de portefeuille en de lage rente zal de omzet waarschijnlijk dit jaar onder druk blijven staan. Meer details over de blootstelling aan Detroit worden binnenkort bekendgemaakt.

Maar Dexia is geen alleenstaand geval. Ook Commerzbank is getroffen door het bankroet van Detroit, zo gaf Chief Financial Officer Stephan Engels toe. Volgens Engels gaat het om een 'redelijk' bedrag, meer details kon of wou de Duitse bankier voorlopig niet geven. Commerzbank heeft al provisies aangelegd om de verliezen te dekken. Als gevolg van de reductie van de omvang van de portefeuille en de lage rente zal de omzet waarschijnlijk dit jaar onder druk blijven staan. Meer details over de blootstelling aan Detroit worden binnenkort bekendgemaakt.