Deze week mogen we ook uitkijken naar de nieuwste cijfers over de kredietverstrekking in de eurozone, want de Europese Centrale Bank zal haar jongste rapport daaromtrent publiceren. Dat rapport mag morgen verwacht worden, de recente trend was opnieuw positiever.

Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, wijst er echter op dat er slechts sprake was van een voorzichtige verbetering. Volgens Gijsels is het in ieder geval al positief dat er van een verdere verzwakking van de kredietverstrekking geen sprake was.

Deze week mogen we ook uitkijken naar de nieuwste cijfers over de kredietverstrekking in de eurozone, want de Europese Centrale Bank zal haar jongste rapport daaromtrent publiceren. Dat rapport mag morgen verwacht worden, de recente trend was opnieuw positiever. Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, wijst er echter op dat er slechts sprake was van een voorzichtige verbetering. Volgens Gijsels is het in ieder geval al positief dat er van een verdere verzwakking van de kredietverstrekking geen sprake was.