Maar de broker Charles Schwab liet vorige week een heel ander geluid horen: in de gegeven marktomstandigheden blijft voorzichtigheid geblazen, want er ligt wel duidelijk een lading dynamiet onder de beursvloeren bedorven. Vroeg of laat kan die bom ontploffen.

Ook Charles Schwab waarschuwt nu voor een manipulatie van de financiële markten, waarbij uiteraard wordt verwezen naar het feit dat de FED de financiële markten met vers gedrukt geld heeft overspoeld. Dat maakt een belegging op fundamele gronden moeilijk, want de Amerikaanse centrale bank heeft het beeld volledig vertroebeld.

Maar de broker Charles Schwab liet vorige week een heel ander geluid horen: in de gegeven marktomstandigheden blijft voorzichtigheid geblazen, want er ligt wel duidelijk een lading dynamiet onder de beursvloeren bedorven. Vroeg of laat kan die bom ontploffen. Ook Charles Schwab waarschuwt nu voor een manipulatie van de financiële markten, waarbij uiteraard wordt verwezen naar het feit dat de FED de financiële markten met vers gedrukt geld heeft overspoeld. Dat maakt een belegging op fundamele gronden moeilijk, want de Amerikaanse centrale bank heeft het beeld volledig vertroebeld.