Die waarschuwing is overigens niet nieuw, want Ritholtz sprak er al voor de eerste keer in 2011 over. Voorlopig dreigt er geen gevaar om een implosie van de zeepbellen, ze worden namelijk gevoed door al het gratis geld dat de Amerikaanse centrale bank om zich heen strooit.

Afgelopen vrijdag kwam ook de bekende obligatiespecialist Bill Gross zich in het debat mengen. De obligatiespecialist van Pimco sprak in verband met afgelopen over 'Green Friday' in plaats van 'Black Friday', dit vanwege de forse stijging van de koersen van bijna alles. Volgend jaar zou het echter wel eens 'Red Friday' kunnen worden.

Die waarschuwing is overigens niet nieuw, want Ritholtz sprak er al voor de eerste keer in 2011 over. Voorlopig dreigt er geen gevaar om een implosie van de zeepbellen, ze worden namelijk gevoed door al het gratis geld dat de Amerikaanse centrale bank om zich heen strooit. Afgelopen vrijdag kwam ook de bekende obligatiespecialist Bill Gross zich in het debat mengen. De obligatiespecialist van Pimco sprak in verband met afgelopen over 'Green Friday' in plaats van 'Black Friday', dit vanwege de forse stijging van de koersen van bijna alles. Volgend jaar zou het echter wel eens 'Red Friday' kunnen worden.