Volgens Barron's moeten vooral de achtergebleven blue chips in de gaten worden gehouden. Dat zijn aandelen als ExxonMobil, Wal-Mart Stores, Pfizer enzovoort. Deze aandelen presteerden eerder zwak in 2010.

Op het lijstje van Barron's staan ook JPMorgan Chase & Co, General Motors Co, Cisco Systems Inc, United Continental Holdings Inc, Barrick Gold Corp, Entergy Corp en PepsiCo Inc.

Al de vermelde aandelen zouden volgend jaar met ongeveer 20% in waarde gaan stijgen. De koers-winstverhoudingen bij de blue chips zijn relatief laag en dat maakt dat er nogal ruimte is voor een verdere stijging.

Volgens Barron's moeten vooral de achtergebleven blue chips in de gaten worden gehouden. Dat zijn aandelen als ExxonMobil, Wal-Mart Stores, Pfizer enzovoort. Deze aandelen presteerden eerder zwak in 2010. Op het lijstje van Barron's staan ook JPMorgan Chase & Co, General Motors Co, Cisco Systems Inc, United Continental Holdings Inc, Barrick Gold Corp, Entergy Corp en PepsiCo Inc. Al de vermelde aandelen zouden volgend jaar met ongeveer 20% in waarde gaan stijgen. De koers-winstverhoudingen bij de blue chips zijn relatief laag en dat maakt dat er nogal ruimte is voor een verdere stijging.