Solvay presenteerde op de Capital Markets Day in Londen zijn voortgaande transformatie om zijn bedrijfsprofiel te versterken en bevestigt zijn strategie en visie, strevend naar een hogere groei, betere opbrengsten en lagere kapitaalintensiteit. Tijdens de afgelopen 18 maanden heeft de Groep haar activiteitenportefeuille hervormd, gesteund door een nieuwe organisatie die een flexibele en ondernemende cultuur bevordert.

Volgens Bank Degroof bevatte het rapport geen echte verrassingen. Sinds 2011 was de markt al sceptisch dat de guidance van een REBITDA van 3 miljard euro tegen 2016 zal gerealiseerd worden, gezien de signalen die wijzen op economische zwakte. Die guidance werd nu ingeslikt. Het neutraal advies en het koersdoel van 114 euro blijven ongewijzigd.

Solvay presenteerde op de Capital Markets Day in Londen zijn voortgaande transformatie om zijn bedrijfsprofiel te versterken en bevestigt zijn strategie en visie, strevend naar een hogere groei, betere opbrengsten en lagere kapitaalintensiteit. Tijdens de afgelopen 18 maanden heeft de Groep haar activiteitenportefeuille hervormd, gesteund door een nieuwe organisatie die een flexibele en ondernemende cultuur bevordert. Volgens Bank Degroof bevatte het rapport geen echte verrassingen. Sinds 2011 was de markt al sceptisch dat de guidance van een REBITDA van 3 miljard euro tegen 2016 zal gerealiseerd worden, gezien de signalen die wijzen op economische zwakte. Die guidance werd nu ingeslikt. Het neutraal advies en het koersdoel van 114 euro blijven ongewijzigd.