Ook Amerikaanse beleggers liggen dus niet wakker van de uitslag van het referendum op de Krim. Een grote meerderheid van de deelnemers aan dat referendum heeft gekozen voor Rusland. Volgens Willis Sparks, director of global macro bij Eurasia Group, is de Krim een afgedane zaak.

De Russische president Poetin zal zich niets aantrekken van de sancties die de rest van de wereld zal aankondigen. Voor de Russen is de Krim namelijk veel te belangrijk. De sancties mogen worden beschouwd als vijgen na pasen, ze zullen aan de bestaande situatie niets veranderen.

Ook Amerikaanse beleggers liggen dus niet wakker van de uitslag van het referendum op de Krim. Een grote meerderheid van de deelnemers aan dat referendum heeft gekozen voor Rusland. Volgens Willis Sparks, director of global macro bij Eurasia Group, is de Krim een afgedane zaak. De Russische president Poetin zal zich niets aantrekken van de sancties die de rest van de wereld zal aankondigen. Voor de Russen is de Krim namelijk veel te belangrijk. De sancties mogen worden beschouwd als vijgen na pasen, ze zullen aan de bestaande situatie niets veranderen.