De Brussselse beurs is op haar beurt hoger geopend, met een winst van zowat een kwart procent voor de BEL 20. KBC opende hoger, wat ongetwijfeld te maken heeft met de meevallende resultaten die Deutsche Bank vanmorgen publiceerde. De sterkste stijger binnen de BEL 20 is Nyrstar.

Een aandeel Telenet zou 37 tot 42 euro waard zijn, of duidelijk meer dan de 35 euro die door Liberty wordt geboden. Blijkbaar weegt de onzekerheid op de koers van het aandeel Telenet, aangezien de bieder al liet horen dat het bod niet zal opgetrokken worden. Het is nu onduidelijk wat er zal gebeuren en die onduidelijkheid zint de beleggers duidelijk niet.

Telenet maakt vooruitzichten voor het boekjaar 2013 bekend

Gisteren maakte Telenet de vooruitzichten voor het boekjaar 2013 bekend, in het licht van het feit dat haar eigen verwachtingen sterk afwijken van de bestaande analistenconsensus.

Voor het boekjaar 2013 verwacht de Vennootschap een groei van de bedrijfsopbrengsten "tussen 10-11%", gedreven door verdere groei van het aantal bundelklanten, klanten voor digitale televisie en breedband internet. Daarenboven wordt verwacht dat de dynamiek in mobiele telefonie voor een solide bijkomende omzetgroei zal zorgen.

Verder verwacht de Vennootschap dat de Adjusted EBITDA zal groeien "tussen 7-8%" voor het volledige boekjaar 2013. Dit reflecteert een groter aandeel bedrijfsopbrengsten uit mobiele telefonie die een lagere marge genereren dan vaste producten.

De Vennootschap zal verder werken aan bijkomende efficiëntieverbeteringen en genieten van schaalvoordelen dankzij groei in productbundels.

De Brussselse beurs is op haar beurt hoger geopend, met een winst van zowat een kwart procent voor de BEL 20. KBC opende hoger, wat ongetwijfeld te maken heeft met de meevallende resultaten die Deutsche Bank vanmorgen publiceerde. De sterkste stijger binnen de BEL 20 is Nyrstar. Een aandeel Telenet zou 37 tot 42 euro waard zijn, of duidelijk meer dan de 35 euro die door Liberty wordt geboden. Blijkbaar weegt de onzekerheid op de koers van het aandeel Telenet, aangezien de bieder al liet horen dat het bod niet zal opgetrokken worden. Het is nu onduidelijk wat er zal gebeuren en die onduidelijkheid zint de beleggers duidelijk niet. Telenet maakt vooruitzichten voor het boekjaar 2013 bekend Gisteren maakte Telenet de vooruitzichten voor het boekjaar 2013 bekend, in het licht van het feit dat haar eigen verwachtingen sterk afwijken van de bestaande analistenconsensus. Voor het boekjaar 2013 verwacht de Vennootschap een groei van de bedrijfsopbrengsten "tussen 10-11%", gedreven door verdere groei van het aantal bundelklanten, klanten voor digitale televisie en breedband internet. Daarenboven wordt verwacht dat de dynamiek in mobiele telefonie voor een solide bijkomende omzetgroei zal zorgen.Verder verwacht de Vennootschap dat de Adjusted EBITDA zal groeien "tussen 7-8%" voor het volledige boekjaar 2013. Dit reflecteert een groter aandeel bedrijfsopbrengsten uit mobiele telefonie die een lagere marge genereren dan vaste producten. De Vennootschap zal verder werken aan bijkomende efficiëntieverbeteringen en genieten van schaalvoordelen dankzij groei in productbundels.