Ook de Brusselse beurs bleef, zonder echt voluit te gaan, in de plus noteren. Bij het slot van de handel was er een winst van bijna een half procent voor de BEL 20. Die consolideert daarmee verder in een range tussen 2050 en 2100.

Dexia bleef de belangrijkste stijger binnen de BEL 20, hoewel de winst uiteindelijk beperkt bleef tot iets meer dan 5%. Umicore kon een deel van het verlies van eerder deze week goedmaken. Onzekerheid over de toekomst van de farmadivisie duwde de koers van Solvay lager.

Ook de Brusselse beurs bleef, zonder echt voluit te gaan, in de plus noteren. Bij het slot van de handel was er een winst van bijna een half procent voor de BEL 20. Die consolideert daarmee verder in een range tussen 2050 en 2100. Dexia bleef de belangrijkste stijger binnen de BEL 20, hoewel de winst uiteindelijk beperkt bleef tot iets meer dan 5%. Umicore kon een deel van het verlies van eerder deze week goedmaken. Onzekerheid over de toekomst van de farmadivisie duwde de koers van Solvay lager.