De krant haalt die informatie bij de regulatoren die toezicht houden op de Amerikaanse banksector. Er zouden al een aantal ontmoetingen hebben plaatsgevonden tussen de topmanagers van de banken en de regulatoren.

Citigroup en Bank of America hebben samen al 90 miljard dollar aan staatssteun hebben ontvangen, maar dat bedrag zou niet volstaan om de balans op te kalefateren.

Philippe Gijsels van Fortis is van mening dat de onzekerheid over de uitkomst van de stress tests als een zwaard van Damocles boven de Amerikaanse banksector hangt.

De krant haalt die informatie bij de regulatoren die toezicht houden op de Amerikaanse banksector. Er zouden al een aantal ontmoetingen hebben plaatsgevonden tussen de topmanagers van de banken en de regulatoren. Citigroup en Bank of America hebben samen al 90 miljard dollar aan staatssteun hebben ontvangen, maar dat bedrag zou niet volstaan om de balans op te kalefateren. Philippe Gijsels van Fortis is van mening dat de onzekerheid over de uitkomst van de stress tests als een zwaard van Damocles boven de Amerikaanse banksector hangt.