In de komende uren en dagen zal trouwens de hele wereld uitkijken naar wat er in Egypte te gebeuren staat. De politici hebben van het leger 48 uur de tijd gekregen om de situatie te normaliseren. Iedereen vraagt zich uiteraard af wat er zal gebeuren wanneer dit ultimatum afloopt.

Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet kan blijven duren, want de afgelopen dagen verliepen in de straten van de grote Egyptische steden bijzonder gewelddadig. Het ziet er naar uit dat president Mursi weinig andere keuzemogelijkheden zal hebben dan de macht te delen of af te stappen.

In de komende uren en dagen zal trouwens de hele wereld uitkijken naar wat er in Egypte te gebeuren staat. De politici hebben van het leger 48 uur de tijd gekregen om de situatie te normaliseren. Iedereen vraagt zich uiteraard af wat er zal gebeuren wanneer dit ultimatum afloopt. Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet kan blijven duren, want de afgelopen dagen verliepen in de straten van de grote Egyptische steden bijzonder gewelddadig. Het ziet er naar uit dat president Mursi weinig andere keuzemogelijkheden zal hebben dan de macht te delen of af te stappen.