De nettowinst na belastingen bedroeg 7,6 miljoen EUR versus 6,1 miljoen EUR in 2007. Zonder de uitzonderlijke resultaten kwam de nettowinst in lijn met die uit het vorige jaar uit.

Bank Degroof merkte op dat Ter Beke beter dan verwacht presteerde, maar dat dit hoofdzakelijk te wijten was aan uitzonderlijke factoren. Het advies 'houden' blijft gehandhaafd.

Volgens KBC Securities was er sprake van tegenvallende resultaten bij Ter Beke. De rating gaat van 'accumulate' naar 'houden', terwijl het koersdoel werd verlaagd van 60 naar 45 euro.

De nettowinst na belastingen bedroeg 7,6 miljoen EUR versus 6,1 miljoen EUR in 2007. Zonder de uitzonderlijke resultaten kwam de nettowinst in lijn met die uit het vorige jaar uit. Bank Degroof merkte op dat Ter Beke beter dan verwacht presteerde, maar dat dit hoofdzakelijk te wijten was aan uitzonderlijke factoren. Het advies 'houden' blijft gehandhaafd. Volgens KBC Securities was er sprake van tegenvallende resultaten bij Ter Beke. De rating gaat van 'accumulate' naar 'houden', terwijl het koersdoel werd verlaagd van 60 naar 45 euro.