Europa heeft een noodplan voor de Spaanse banken afgeleverd, maar daarmee is nog niets opgelost. Uiteindelijk zullen de banken nog altijd geld moeten lenen om te kunnen overleven.

Aandeelhouders Boskalis geven voorkeur aan dividend in aandelen

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakte bekend dat 70 procent van de aandeelhouders heeft gekozen voor een dividend in de vorm van gewone aandelen.

Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 3.811.937 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 6 juni 2012 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 107.283.679.

Een informatiedocument als bedoeld in de artikel 5:3 onder d en 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht is gelijktijdig met dit persbericht beschikbaar gesteld via de website van Boskalis (www.boskalis.nl ), zodat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met deze toelating.

Europa heeft een noodplan voor de Spaanse banken afgeleverd, maar daarmee is nog niets opgelost. Uiteindelijk zullen de banken nog altijd geld moeten lenen om te kunnen overleven. Aandeelhouders Boskalis geven voorkeur aan dividend in aandelen Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakte bekend dat 70 procent van de aandeelhouders heeft gekozen voor een dividend in de vorm van gewone aandelen. Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 3.811.937 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 6 juni 2012 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 107.283.679. Een informatiedocument als bedoeld in de artikel 5:3 onder d en 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht is gelijktijdig met dit persbericht beschikbaar gesteld via de website van Boskalis (www.boskalis.nl ), zodat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met deze toelating.