Volgens Howard Davidowitz, voorzitter van Davidowitz & Associates, is dat allemaal voorbarig. De economie bevindt zich nog steeds in het slop en de consument is snugger genoeg om dat te beseffen.

Davidowitz gelooft dat het ergste nog moet komen, zowel voor de banken als voor de consumenten. De Verenigde Staten staan aan de vooravond van een periode van economische terugval die 10 jaar kan duren. De levensstandaard zal nooit meer dezelfde worden.

Hij verwacht dat de werkloosheid de dubbele cijfers gaat bereiken, zelfs zonder rekening te houden met de Amerikanen die te weinig verdienen om rond te komen. Aangezien de consument goed is voor 70% van de Amerikaanse economie, is het plaatje snel gemaakt.

Volgens Howard Davidowitz, voorzitter van Davidowitz & Associates, is dat allemaal voorbarig. De economie bevindt zich nog steeds in het slop en de consument is snugger genoeg om dat te beseffen. Davidowitz gelooft dat het ergste nog moet komen, zowel voor de banken als voor de consumenten. De Verenigde Staten staan aan de vooravond van een periode van economische terugval die 10 jaar kan duren. De levensstandaard zal nooit meer dezelfde worden. Hij verwacht dat de werkloosheid de dubbele cijfers gaat bereiken, zelfs zonder rekening te houden met de Amerikanen die te weinig verdienen om rond te komen. Aangezien de consument goed is voor 70% van de Amerikaanse economie, is het plaatje snel gemaakt.