Althans voor Europa. Voor de rest straalt hij enthousiasme uit. De wereldeconomie draait volgens hem op volle toeren. Nu kan daar volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de simpele constatering aan worden toegevoegd dat als het met grote economieën als de Verenigde Staten en Azië goed gaat daar Europa van zal profiteren.

We zitten niet op een eiland waar de handelsstromen aan voorbijgaan. Dus een deel van de groei van Europa moet uit de export komen.

Nu zit de koersontwikkeling van de euro niet mee maar we kunnen ook niet spreken van een enorm sterke munt die het de export moeilijk maakt.

Kijken we naar de koersontwikkeling van de afgelopen twaalf maanden dan valt er meer optimisme uit te halen.

Althans voor Europa. Voor de rest straalt hij enthousiasme uit. De wereldeconomie draait volgens hem op volle toeren. Nu kan daar volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de simpele constatering aan worden toegevoegd dat als het met grote economieën als de Verenigde Staten en Azië goed gaat daar Europa van zal profiteren. We zitten niet op een eiland waar de handelsstromen aan voorbijgaan. Dus een deel van de groei van Europa moet uit de export komen. Nu zit de koersontwikkeling van de euro niet mee maar we kunnen ook niet spreken van een enorm sterke munt die het de export moeilijk maakt. Kijken we naar de koersontwikkeling van de afgelopen twaalf maanden dan valt er meer optimisme uit te halen.