De financiële markten werden volgens professor Stefan Duchateau vorige week nog geplaagd door aanhoudende vrij stevige dalingen, onder druk van de onzekerheden in Oekraïne en de vrees voor tegenvallende bedrijfsresultaten maar vooral omdat de Westerse aandelenmarkten een korte adempauze nodig na hun (zoveelste) recordrace.

Deze verliezen werden echter snel terug weggeveegd. De financiële context met lage rente en bevestigingen van de verwachte verbeteringen, brengen immers de nodige ondersteuning voor de recordniveaus op de aandelenbeurzen, terwijl de kansen op een verdere escalatie in Oost-Oekraïne intussen op een lagere risicoschaal worden ingeschat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De financiële markten werden volgens professor Stefan Duchateau vorige week nog geplaagd door aanhoudende vrij stevige dalingen, onder druk van de onzekerheden in Oekraïne en de vrees voor tegenvallende bedrijfsresultaten maar vooral omdat de Westerse aandelenmarkten een korte adempauze nodig na hun (zoveelste) recordrace. Deze verliezen werden echter snel terug weggeveegd. De financiële context met lage rente en bevestigingen van de verwachte verbeteringen, brengen immers de nodige ondersteuning voor de recordniveaus op de aandelenbeurzen, terwijl de kansen op een verdere escalatie in Oost-Oekraïne intussen op een lagere risicoschaal worden ingeschat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.