In de Verenigde Staten is er sprake van een gematigde economische groei, van een echte boom zoals na een gewone recessie is zeker geen sprake. Dat vertaalt zich op de eerste plaats in de werkloosheidscijfers, waar nauwelijks van een verbetering sprake is.

Maar ook het consumentenvertrouwen wil niet voluit mee. De index van het consumentenvertrouwen zoals die wordt opgesteld door de University of Michigan en Thomson/Reuters kwam deze maand op 82,70, tegenover 82,60 de maand voordien.

Eerder deze maand werd de index op 84,90 gemeten. Er is dus in ieder geval sprake van een slechts zeer aarzelend herstel van het consumentenvertrouwen.

In de Verenigde Staten is er sprake van een gematigde economische groei, van een echte boom zoals na een gewone recessie is zeker geen sprake. Dat vertaalt zich op de eerste plaats in de werkloosheidscijfers, waar nauwelijks van een verbetering sprake is. Maar ook het consumentenvertrouwen wil niet voluit mee. De index van het consumentenvertrouwen zoals die wordt opgesteld door de University of Michigan en Thomson/Reuters kwam deze maand op 82,70, tegenover 82,60 de maand voordien. Eerder deze maand werd de index op 84,90 gemeten. Er is dus in ieder geval sprake van een slechts zeer aarzelend herstel van het consumentenvertrouwen.