Er waren enkele opvallende dalers op de Europese beurzen, waaronder Legrand en ICAP. In het laatste geval gaf Credit Suisse een verkoopadvies. De koperprijs daalde voor de vierde dag op rij, waardoor de koers van BHP Billiton terugviel tot het laagste punt sinds 2009.

Peter Buergler, trader bij Luzerner Kantonalbank AG in Luzerne, wijst op een grote mate van onzekerheid in de markt. Die onzekerheid is onder andere gerelateerd aan de vrees dat de FED haar stimuleringsmaatregelen zal intrekken. Ook rond de politiek van de Japanse centrale bank heerst er weer heel wat onzekerheid.

Er waren enkele opvallende dalers op de Europese beurzen, waaronder Legrand en ICAP. In het laatste geval gaf Credit Suisse een verkoopadvies. De koperprijs daalde voor de vierde dag op rij, waardoor de koers van BHP Billiton terugviel tot het laagste punt sinds 2009. Peter Buergler, trader bij Luzerner Kantonalbank AG in Luzerne, wijst op een grote mate van onzekerheid in de markt. Die onzekerheid is onder andere gerelateerd aan de vrees dat de FED haar stimuleringsmaatregelen zal intrekken. Ook rond de politiek van de Japanse centrale bank heerst er weer heel wat onzekerheid.