Deze maand geldt traditioneel als een slechte beursmaand, maar dit jaar zou dat wel eens anders kunnen zijn. Augustus was namelijk al een slechte maand, met een verlies van 4,30% voor de Dow Jones Industrial Average en van 4,70% voor de S&P 500.

Vinny Catalano van Blue Marble Research is van mening dat we niet snel uit de huidige trading range gaan raken. Er zijn te veel factoren die tot onzekerheid dwingen en zodoende de beleggers tot voorzichtigheid aanmanen.

De bodem van de range voor de S&P 500 ligt op 1020-1040, de top op 1100-1150. Catalano adviseert om te kopen aan de onderkant van de range en om te verkopen aan de bovenkant. Zo kunnen er, in afwachting van een uitbraak, toch nog wat winsten gerealiseerd worden.

Deze maand geldt traditioneel als een slechte beursmaand, maar dit jaar zou dat wel eens anders kunnen zijn. Augustus was namelijk al een slechte maand, met een verlies van 4,30% voor de Dow Jones Industrial Average en van 4,70% voor de S&P 500. Vinny Catalano van Blue Marble Research is van mening dat we niet snel uit de huidige trading range gaan raken. Er zijn te veel factoren die tot onzekerheid dwingen en zodoende de beleggers tot voorzichtigheid aanmanen. De bodem van de range voor de S&P 500 ligt op 1020-1040, de top op 1100-1150. Catalano adviseert om te kopen aan de onderkant van de range en om te verkopen aan de bovenkant. Zo kunnen er, in afwachting van een uitbraak, toch nog wat winsten gerealiseerd worden.