Als gevolg daarvan daalde de omzet van deze divisie met 5,50%. De REBITDA verbeterde anderzijds met 35,90%. In de Imaging Group vond een omzetdaling met 23,30% plaats als gevolg van de stopzetting van de handel in fotopapier.

De REBITDA was voor 0,73 miljoen euro negatief, waar dat vorig jaar tijdens het eerste kwartaal maar voor 0,25 miljoen euro was.

Wat de vooruitzichten betreft, liet het bedrijf weten dat de onzekerheid op economisch vlak groot blijft. Die onzekerheid zal op omzet en resultaten blijven wegen. Voor de Imaging Group wordt een geleidelijk herstel van de omzet verwacht.

Als gevolg daarvan daalde de omzet van deze divisie met 5,50%. De REBITDA verbeterde anderzijds met 35,90%. In de Imaging Group vond een omzetdaling met 23,30% plaats als gevolg van de stopzetting van de handel in fotopapier. De REBITDA was voor 0,73 miljoen euro negatief, waar dat vorig jaar tijdens het eerste kwartaal maar voor 0,25 miljoen euro was. Wat de vooruitzichten betreft, liet het bedrijf weten dat de onzekerheid op economisch vlak groot blijft. Die onzekerheid zal op omzet en resultaten blijven wegen. Voor de Imaging Group wordt een geleidelijk herstel van de omzet verwacht.