De beenkwetsuur zal er alvast niet door genezen. Barry Glassman, topman van Barry Glassman Wealth Services, is van mening dat de werkloosheid en de situatie op de vastgoedmarkt niet simpelweg opgelost kunnen worden door de rente te verlagen.

Onzekerheid blijft troef op Amerikaanse vastgoedmarkt en dat is volgens Glassman het grote probleem. Niemand durft te voorspellen hoe de rentevoeten, de vastgoedprijzen enzovoort zich gaan ontwikkelen.

Waarschijnlijk heeft de vastgoedprijs nog geen bodem bereikt en de vraag is wanneer dat gaat gebeuren. De markt blijft nog steeds erg fragiel en daar zal voorlopig geen verandering in komen. Glassmann gelooft niet dat de vastgoedprijzen in de komende jaren gaan stijgen.

De beenkwetsuur zal er alvast niet door genezen. Barry Glassman, topman van Barry Glassman Wealth Services, is van mening dat de werkloosheid en de situatie op de vastgoedmarkt niet simpelweg opgelost kunnen worden door de rente te verlagen. Onzekerheid blijft troef op Amerikaanse vastgoedmarkt en dat is volgens Glassman het grote probleem. Niemand durft te voorspellen hoe de rentevoeten, de vastgoedprijzen enzovoort zich gaan ontwikkelen. Waarschijnlijk heeft de vastgoedprijs nog geen bodem bereikt en de vraag is wanneer dat gaat gebeuren. De markt blijft nog steeds erg fragiel en daar zal voorlopig geen verandering in komen. Glassmann gelooft niet dat de vastgoedprijzen in de komende jaren gaan stijgen.