In de loop van de sessie zijn Nyrstar en Omega Pharma verder komen opzetten. Nyrstar profiteert van een ontspanning op de grondmarkten, Omega Pharma staat op het lijstje met favorieten van SG Private Banking voor 2008.

De distributiesector ligt vandaag wat zwakker op koers, waar dat gisteren de telecomsector was. Ook UCB en AB-InBev maken een zwakke beurt. In de banksector zit Dexia in de plus en KBC in de min.

In de banksector zijn de problemen nog niet achter de rug. In Londen noteren HBOS en Lloyds TSB lager, dit naar aanleiding van een artikel in de Financial Times. De fusie tussen beide banken komt mogelijk op losse schroeven te staan.

In de loop van de sessie zijn Nyrstar en Omega Pharma verder komen opzetten. Nyrstar profiteert van een ontspanning op de grondmarkten, Omega Pharma staat op het lijstje met favorieten van SG Private Banking voor 2008.De distributiesector ligt vandaag wat zwakker op koers, waar dat gisteren de telecomsector was. Ook UCB en AB-InBev maken een zwakke beurt. In de banksector zit Dexia in de plus en KBC in de min. In de banksector zijn de problemen nog niet achter de rug. In Londen noteren HBOS en Lloyds TSB lager, dit naar aanleiding van een artikel in de Financial Times. De fusie tussen beide banken komt mogelijk op losse schroeven te staan.